Ägaren av farmen visar oss runt och hur man klipper fåren och vad som görs med ullen.
Vi åker sedan till Canberra som är Australiens huvudstad och Australiens åttonde största stad samt den största stad som inte ligger vid kusten. Canberra fick bli huvudstad för att stävja rivaliteten mellan Sydney och Melbourne om vilken stad som skulle vara huvudstad. Ursprungsbefolkningen benämnde området med något som tolkades som "Nganbra" alternativt "Kamberra" med betydelsen mötesplats.
På grund av sin höjd över havet och sitt avstånd från kusten har Canberra fyra distinkta årstider. Torsdag den 23 november åker vi vidare mot Beechworth via "Snow Mountains". Trakten runt Snowy Mountains är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.
It contains the Australian mainland's highest mountain, Mount Kosciuszko, which reaches to a height of 2,228 m Part of the mountains known as Main Range contains mainland Australia's five glacial lakes. Vi åker sedan vidare mot Melbourne men stannar först till vid "Kosciusko National Park" och tittar på Koala björnar.
Fredag den 26 november och vi fortsätter mot Melbourne. Vi stannar till på denna vinodling. Här får vi se hur vindruvor blir till vin och även provsmaka viner.
Dom producerade många vinflaskor. Vi tar en båttur på "The Gum Tree Limed Goulburn river". Vi såg denna vackra and.
Lördag den 27 november åker vi till Philip Island på eftermiddagen. Ön är ett känt surfställe och besök av pingviner och stora sälkolonier. Dvärgpingvinen blir cirka 35 cm hög och har en vingbredd på 10 cm. Den väger cirka 1,5 kg som vuxen. Dvärgpingvinen har blågråa vingar med en vit kant. Bröstet, halsen och hakan är vita och ryggen blågrå
Min tur avslutas i Melbourne och jag tackar chauffören. Melbourne grundades år 1835 och genomkorsas av floden Yarra. Jag besöker deras stora Zoo, Melbourne är Australiens näst största stad och är den kulturella medelpunkten. Jag är en dag i Melbourne och sover här. Måndag den 29 nov reser jag hem till Svergie.
Vilken fantastisk resa i hela Australien och ändå är det många, många platser som jag inte besökt i detta enormt stora land. Jag har träffat många härliga, roliga, konstiga och trevliga människor under dessa tre månader. Jag har besökt många platser och fått njuta av underbar natur och djurarter. Det blev en fantastiskt många roliga, spännande och härliga minnen och tusentals fotografier. En resa att minnas i hela livet. Jag tackar för mig och hoppas du också kan njuta av min resa och fotografier.