Jag var ganska liten och mager som valp. Sov i mattes kameraväska under långa promenader.
Hej! Jag heter Qelly och är en Irländsk jaktsetter. Född den 15/4-00. Min mor heter Thodos Lhea&min far heter Englysts lasse. Jag kommer från kenneln.: Thodos.
Den 8/6-00 kom jag hem till min matte: Sophie och min stora syster: Tiffany. Det blev kärlek vid första ögonkastet när jag mötte matte&Tiffany. Jag ÄLSKAR att dra. På vintern drar jag matte på skidor& på sommaren drar jag cykeln.
Jag var väldigt söt, tillgiven, glad&lugn som valp. Dessa egenskaper försvann aldrig hos mig.
Hej! Jag heter Tiffany och är en Irländsk jaktsetter. Född den 9/3-98. Jag kommer från kenneln: Rödskinnet. Min far heter "Thodos Ecco" &min mor heter "Rastorps Riva".
Jag var VÄLDIGT självständig redan som valp. Upptäckte gärna världen på egen hand. Bus&många påhittiga saker var vardagsmat för mig. Oerhört intensiv som valp.
Jag är inte lika tokig på att dra som min syster Qelly men jag hänger på bra.
Midsommar på Äpplarö.
Nu är jag full vuxen men lika intensiv, påhittig av bus&spring. Här är jag med min lilla syster: Qelly och vår familjemedlem: Peppar.
Vi har vant oss att ständigt bli fotograferade och ha på oss saker. Här är vi alla ute på Lundö. Tiffany, Qelly, Knatte och Peppar.
Fredag den 26/2 år 2010 får min älskade,älskade Qelly somna in. Hon har cancer i buken&det finns bara en sak att göra. Inte låta henne lida. Knatte, Tiffany, Qelly och Peppar ute på Lundö. Ön som du älskade så mycket att vara på min vackra och fina vän.
Du var mitt liv. Du var min finaste vän. Du min älskade Qelly som gav mig livets mening. Du gav mig tryggheten jag behövde. Du gav mig kärlek. Du gav mig värme. Min älskade! Du behövde mig lika mycket som jag behövde dig. Jag var allt för dig och du var allt för mig.
Till min älskade fina vän. Hela livet rasar samman när du inte längre finns i mitt liv. Jag är så ENORMT ledsen att jag aldrig fick ta ett sista farväl till dig. Jag är så OTROLIGT ledsen att jag inte fick vara hos dig när du fick ta ditt sista andetag. Inte pussa på din långa&smala nos. Inte känna din värme mot mig. Inte känna ditt sista hjärtslag. Inte få ge min trygghet och värme och omtanke när du behövde det som allra mest. Min älskade,älskade vän. Saknaden är enorm och livet är tomt utan dig. jag älskar dig så mycket.
Den 8 nov år 2011 får min älskade,vackra&enrgiska vän Tiffany somna in. Hjärtat hade blivit förstorat. Tiffany skulle inte heller lida. Min älskade,knasiga,tokiga,varma,kärleksfulla vän. Du ÄLSKADE att få springa över fjälltopparna. Både sommar som vinter.
Min älskade Tiffany. Hela min själ är totalt söndertrasad. Du gav mig värme&rygghet. Tänk vad mycket vi har varit med om. Vilka resor vi har gjort tillsammans. Vilka minnen! Du älskade att stå längst fram i båten. Känna vindens lukter i din nos. Du älskade Lundö.
Till min älskade,fina&vackra vän! Du fick ta ditt sista andetag och ditt sista hjärtslag tryggt i min famn. Jag fick vara nära dig. Trösta dig. Ge min sista kärlek och värme till dig. Nu är livet totalt tomt och meningslöst. Du fanns hos mig när jag behövde dig som mest. Du fick min trasiga själ att inte falla sönder totalt. Du gav mig så mycket med din intesivitet och påhitt. Jag älskar dig så mycket min älskade, älskade vän! Hälsa Qelly från mig att jag saknar henne enormt mycket och ta hand om varandra...där uppe i hundhimlen. Jag saknar er båda två ENORMT mycket!