Jag heter Fanny&är född 15 maj 2012. Kommer från "Windcraft". Jag är en Eng. Springer-Spaniel. Fannys mamma. Fannys pappa
Matte hämtar mig måndag den 16 juli år 2012. Mattes systerdotter Molly är med. Hon övningskör. Det blir kärlek vid första stund, både för mig och min matte. Jag får sova en natt på L-Ö. Nästa dag får jag träffa mattes pappa.
Jag får åka båt för första gången. Vi åker till en ö som heter Lundö. Jag är mkt pigg&glad valp. Har mest energi morgon&kväll. Jag har inga problem med vatten. Mina första simtag togs den 19/6. Det är kul att doppa ner nosen under vattnet och blåsa bubblor.
Varje morgon går matte och jag runt ön. Jag får gå på klippor,i skogen och på sandstrand. Matte låter mig gå själv och på egen hand lösa dom problem som uppstår . Vi vilar ibland. Det är väldigt roligt att rasa runt på sandstranden och jag älskar att gräva i sanden.
Tång är både roligt att leka med och att äta. Där finns små räkor! Jag är med när matte fäller en stor tall. Men hur tar jag mig över??? På Lundö får jag träffa mattes hela familj. Jag charmar alla. Hanna. Jag tycker inte om att åka båt. Inte just nu i alla fall...men jag lär mig.
Det är mycket jag skall lära mig. Bryggan är ganska spännande. Matte&jag åker båten varje dag. Jag skall lära mig tycka om det. Jag lär mig nya saker och utvecklas för varje dag som går. Under v.33 är vi på L-Ö. Vi åker in till stan varje dag.
Jag lär mig hantera stadsmiljö. Matte tycker jag är extremt duktig! Lugn och tar allt med ro. Sommaren 2012 rusar iväg. Jagväxer både kroppsligt&mentalt. Väger sju kg vid tre mån. Matte&jag bilar till Skåne. Vi är där mellan 22-31 aug år 2012. Min lekkamrat Gaisa!
Matte är fantastisk men det var jätte kul med den Irländska setter valpen Gaisa,tre månader. Matte tycker det är viktigt jag lär mig umgås med andra hundar. Lära mig att dela med mig. Jag hade jätte kul tillsammans med Gaisa.
Visst blir jag vackrare för var dag som går!!! Bära saker i munnen är något som jag tidigt tyckte om att göra. Matte tar kort på mig på Lojo den 19 sep år 2012. Fannys nyfikenhet kan bli tokig ibland. Stungen av en jordgeting.
Min allra första snö som ligger kvar på marken. Den 2/12-12 Solen skiner denna dag&jag njuter av snön&att vara med matte. Matte har hittat tekniken att fota en när jag rusar mot henne. Snön kom den 1 dec detta år, 2012.