Glad Påsk önskar vi från Ellboda den 30 mars år 2018. Våren är på väg och solen skiner på oss. En promenad på Ellboda den 12 april. Jag&Fanny njuter av solen, den knallblå himlen och tystnaden på Ellboda. Ellboda den 23 april. Snön har smält bort och knopparna börjar att brista.
Vi ser dom första Tussilagon komma upp ur marken. "Det gör ont när knoppar brister..." Min älskade Fanny. Det är tur att jag har henne när livet är tungt och jobbigt.
Vitsippor syns nu överallt på marken. Den 23 april går jag, Fanny och Anna-Carin på Djurgården&får se en bäver. Den 28 april sjösätter vi båten och åker ut till Lundö och sommar öppnar på ön. Solen skiner, himlen är klarblå&svag vind gör det underbart att ta båten till ön.
Mitt hus är äntligen klart för att flytta in i. Vi åker ut till Lundö över helgen den 4-6 maj. Solen skiner och ger fin solnedgång. Jag fotar fåglar med mitt nya objektiv: 150-600. Skäggdopping
Mina tankar går till mamma och Frida som aldrig fick se min stuga färdig. Tårar faller fortfarande när minnen av mor&Frida dyker upp. Fanny behövs. Sädesärla fotad med objektiv 150-600.
Den 10 maj är jag ledig. Fanny är på Lundö med pappa. Jag är ensam i stan. Solen skiner från en klarblå himmel&jag åker in till Kungsträdgården&fotar. Det är sommar värme och skönt att promenera men jag saknar Fanny.
Helgen den 11-13 maj åker jag ut till Lundö&till min älskade Fanny. På pappas ängar blomstrar det i överflöd så vackert.
Fanny och jag ser solen gå ner. Vi njuter av vår paradisö och att vara tillsammans tätt ihop.
Vi tar oss först till Andersborg.