Solen skiner från en klarblå himmel under dagarna så vi får vackra solnedgångar. Bättre kan vi inte få. Inte konstigt att detta är vårt paradis. Det är sällan kusinerna är på samma plats, nu för tiden. Emma är i USA och Molly fick åka tillbaka till Lidingö. Johan fick rep. Molly.
Vi passar på att ta hand om några utav dom fallna träden. Fanny är alltid med. Pappa och alla hans tre barn kör varsin motorsåg. Det går undan. Åter ut till Lundö den 26-29 april. Solen skiner och nu börjar blommorna komma.
Vi fortsätter att röja i skog och mark för att ta hand om alla nedfallna träd. Pappa tar hand om stockarna. Stockarna sågar han upp virke som bl.a har används till min lillstuga. Han är fortfarande stark&energisk för att vara över 80år. På kvällarna ser vi en bock som inspekterar sitt revir på Lundö.
Skäggdopping Vi får väldigt vackra solnedgångar under helgen. Min älskade och bästa vän, Fanny! Du är livet.
Solnedgången är helt makalös vacker. Detta är paradiset. Pappa börjar att såga upp alla stockarna. Trots sina 82 år så är pappa väldigt aktiv gubbe och duktig.
Tisdag den 28 maj åkte pappa, Fanny och jag till Linköping för att delta i Hannas examination. Fem års studerande är äntligen över. Hon var så duktig och det är imponerande att hon har pluggar i så många år och har även fått jobb på Skanska. Jätte duktigt. Examinationen gick jätte bra och detta firades med skumpa och jordgubbar.
Vi åker till Linköpings centrum och äter en lunch. Stort grattis Hanna från en stolt moster/gudmor. Pappa och jag passade på att hälsa på Tim som också pluggar i Linköping och har sinegna studie-lägenhet. Jätte fin lägenhet. Pappa och jag åkte sedan vidare till Lucas som köpt en lägenhet i Linköping där han också pluggar. Stor och fin lägenhet.
Den 1 juni fyller Hanna år. Vi passar även på att fira hennes examen, på Lundö.Pontus, Lotta, Viggo, pappa&Fanny är med. Molly och Johan är också med. Hanna får födelsedags/ examen presenter. Lotta, Viggo coh Jessica njuter av den goda middagen som Johan har lagat.
Hanna har lagat sin egna födelsedags tårta.
Stort grattis Hanna! Svan paret har äntligen fått kycklingar. Tre små svan ungar trängs i boet.
Jag åker hem till Lidingö för att jobba på Danderyd. Fanny är kvar på Lundö. Hannas examen/födelsedags present från moster/gudmor. Under juni månad häckar ett fågelpar i min nyuppsatta holk. Det blir till ett perfekt tillfälle att lära mig fota djur i acction och speciellt små och snabba.
Tålamod och tidskrävande. Av 11 bilder på rad så fångar jag fågeln på en bild. Jag siktar på holken och försöker hinna fånga fågeln på bild när den flyger in eller ut. Tillslut kommer jag nog säkert lyckas med "den perfekta bilden". Fortsätta testa och träna.